Activiteiten

Voor elk wat wils!

In De Marken kan je het jaar rond terecht voor leuke activiteiten. Voor elke leeftijd, voor ieder wat wils.

Strand & Zee
Strand & Zee Naast de typische Italiaanse uitgestrekte zandstranden vind je er ook de prachtige rotskust van de Conero, met vele idillische kleine baaitjes, klaar om door jou ontdekt te worden.
Wandelen & Fietsen
Wandelen & Fietsen Langs het strand, door het bos, of de bergen in. Le Marche biedt het ideale landschap voor wandelaars, fietsers en mountainbikers van elk niveau.
Eten & Drinken
Eten & Drinken Italië heeft naast de overheerlijke verse pasta en pizza nog zoveel meer te bieden. Bezoek zeker ook één van de vele artisanale wijnhuizen in deze regio.
Cultuur
Cultuur Le Marche heeft heel wat te bieden op vlak van cultuur. Le Marche heeft de hoogste dichtheid aan musea en pinacotheken van Italië.
Bergen & Skiën
Bergen & Skiën De nabij gelegen Nationaal Park Monti Sibillini is het hele jaar door een bezoek waard. In de winter kan je er skiën.
Golf
Golf In Le Marche komt ook de golfliefhebber aan zijn trekken. De bekendste 18 holes baan is de ‘Conero golf club’ vlak bij Ancona / Sirolo. Hier kun je aan de rand van het natuurgebied Monte Conero in mooie glooiende omgeving heerlijk golfen.
Paardrijden
Paardrijden In Cingoli, bovenop een prachtige heuvel, bevindt zich een manege waar je op afspraak een tocht te paard kan maken. Alleen of in groep.
Watersport
Watersport De Adriatische kust en Lago di Cingoli hebben vele activiteiten te bieden aan de watersport liefhebber.
Parapente
Parapente Wou je altijd als eens een parapente vlucht doen? In Le Marche zijn verschillende locaties waar je op afspraak een tandem-vlucht kan maken.